Contact us:

 
ALBANIA - Tirana (ALPAS Center)
 
Address: Boulevard: "Gjergj Fishta 146", Tower 1, Apart. 7/2
 
Mobile: +355 672030610
 
Tel/fax: +355 44 503753
 
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

ALBANIA -  Durres

Address: Lagja 1. Sheshi Taulantia,                

Mobile: +355 672030670

Tel/fax: +355-52-220198      

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Na shkruani

Email:
Subject:
Message:

{mosmap}

Kemi 25 vizitore dhe nuk ka anëtarë në ne linje

Saturday the 19th. Oxygen.