Services

VIP Taxi Services / Servizio di Taxi VIP / Taxi VIP

This service is offered in Albania, to the foreign customers (ship owners, charters) who aren’t familiar with the port city area and require supplies and various equipment necessary to continue their navigation. A person from our office will be at your disposition with his car to accompany the customers where they would like to go.

Questo servizio è offerto in Albania, ai clienti stranieri (armatori, noleggiatori) che non hanno familiarità con l'area portuale e richiedono forniture e attrezzature varie per continuare la loro navigazione. Una persona del nostro ufficio sarà a vostra disposizione con un auto di lusso, per accompagnare i clienti dove vorrebbero andare.

Ky shërbim u ofrohet në Shqipëri, klientëve të huaj (pronarë të anijeve, karta) të cilët nuk janë të njohur me zonën e qytetit port dhe kërkojnë furnizime dhe pajisje të ndryshme të nevojshme për të vazhduar navigimin e tyre. Një person nga zyra jonë do të jetë në dispozicionin tuaj me një makinë luksoze, për të shoqëruar klientët ku do të dëshironin të shkonin.

Address

ALBANIA - Tirana 

MARITIME TRAINING & CREWING
Boulevard: "Gjergj Fishta 146", Tower 1, Apart. 7/2 
(Hotel HILTON GARDEN Inn - ALPAS Center)
Tel/Fax: +355 44 503753
Mobile: +355 672027533
e-mail: info@tstsgroup.com


ALBANIA - Durres

MARITIME TRAINING & CREWING
Taulantia Square, L. 1, St. Kleosteni, Tower 12/6
Tel/Fax: +355 52 220198 
Mobile: +355 67 2030610
e-mail: info@tstsgroup.com

Our Support Services

Flag Registration
Skipper Training License
Insurance Services
Commercial Services
Financing Services
Maintenance Services
 

Currently are 7 guests and no members online

© 2017 Yacht Port Services. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio